As a specialist in industrial packaging, we develop complete customised solutions for high-end markets. Optimised protection is paramount. However, we also look beyond the packaging itself during our design process, whether it involves precious equipment for the semiconductor industry, fragile high-tech products or automotive parts. After all, industrial packaging is also a 'logistics product'. Based on our industry-specific experience and expertise, we work together to create a smart and reliable packaging solution that perfectly matches your product, specifications and logistics process. In doing so, we also ensure safe, efficient and responsible shipping.

Bewezen aanpak, complete verpakkingsoplossingen

Kies je voor Seerden, dan kun je vertrouwen op een bewezen aanpak. We denken proactief met je mee, van ontwerp tot eindproduct en serie. Eerst brengen we de eisen voor de verpakking in kaart. Daarbij kijken we ook naar optimale benutting van opslag- en transportruimte en efficiënte handling. Daarna volgt het ontwerp en gaan onze engineers aan de slag. Zij ontwikkelen een prototype dat kan worden getest. Na akkoord gaan we over tot productie van de industriële verpakking/serie – inclusief eventuele klantspecifieke hefmechanismen of andere tools voor efficiënte handling en transport.

Industriële verpakking automotive-industrie

Samen met DAF Trucks hebben we een complete verpakkingsoplossing ontwikkeld voor het transport van cabines. De oplossing biedt goede bescherming, maar zorgt ook voor efficiëntere handling en assemblage.

Bekijk hier onze voorbeelden

Industriële verpakking halfgeleiderindustrie

Deze hoogwaardige industriële verpakking is speciaal ontwikkeld om de kostbare machines van ASML optimaal te beschermen tegen mechanische en klimatologische invloeden van buitenaf bij opslag, handling en transport.

Slim maatwerk voor high-end markten

Het verpakken en vervoeren van hoogwaardige industriële producten vraagt om slimme maatwerkoplossingen. Met een sterke mix van vakmanschap en innovatie spelen we op een verantwoorde manier in op belangrijke uitdagingen in high-end markten als de automotive-, semiconductor-, healthcare- en luchtvaartindustrie. Vooral bescherming tegen mechanische en klimatologische invloeden, logistieke uitdagingen bij transport en hoge kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen. Daarbij maken we gebruik van gecertificeerde grondstoffen en herbruikbare materialen voor een duurzaam resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden van industriële verpakkingen op maat? Bekijk de voorbeelden hieronder en laat je inspireren.


Industriële verpakking medische industrie

Een maatwerk verpakkingsoplossing voor het vervoeren en plaatsen van röntgenapparatuur in ziekenhuizen. Naast optimale bescherming was eenvoudige en efficiënte handling hierbij voor Philips Healthcare een belangrijke eis.

Industriële verpakking luchtvaartindustrie

Deze houten transportkist is op maat gemaakt voor veilig vervoer van landingsgestellen.

Logistieke uitdaging? Wij creëren een flexibele industriële verpakking op maat.

Neem contact op