Slim ontwerp, betrouwbare kwaliteit en snelle levering. Seerden is al decennia dé specialist in hoogwaardige industriële verpakkingen op maat. We kennen de markt en denken proactief met je mee, van ontwerp tot eindproduct en serie. Of je nu actief bent in de automotive-, semiconductor- of healthcare-industrie of in de landbouw. Samen ontwikkelen we complete, duurzame verpakkingsoplossingen, volledig afgestemd op jouw product en logistiek proces. Daarbij combineren we vakmanschap met innovatieve technologie. Zo ben je altijd verzekerd van veilige en efficiënte verzending.

Industriële verpakkingen

Een industriële verpakkingsoplossing moet niet alleen maximale bescherming bieden. Ook efficiënte handling en transport en hergebruik zijn belangrijke aandachtspunten in de hightechindustrie. Hier spelen we bij het ontwerp en de ontwikkeling van onze maatwerk verpakkingen proactief op in. We creëren slimme en betrouwbare verpakkingsoplossingen die perfect aansluiten op het product en de logistieke keten van de klant. Uiteraard voldoen al onze industriële verpakkingen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Eco-opslagsystemen

Voor agrarische opslag ontwikkelen we speciale eco-verpakkingen of eco-opslagsystemen. Hierbij koppelen we onze productkennis aan expertise op het gebied van ventilatie en klimaatbeheersing. Onze landbouwkisten worden op maat gemaakt van hittebehandeld Noord-Europees hout en zijn dus gegarandeerd vrij van organismen (ISPM 15). Door een gedoseerde luchtcirculatie blijven agrarische producten langer goed.

Pallets & kisten

Naast high-end verpakkingen voor industriële producten kun je bij ons ook terecht voor pallets, kisten en kratten. Alle houten kisten en pallets worden op maat gemaakt en zijn ISPM 15-gecertificeerd. Daarmee kies je voor een duurzame en kostenefficiënte verpakkingsoplossing, afgestemd op jouw producten. Speciaal voor musea en beeldend kunstenaars ontwikkelen we ook kunstkisten op maat – voor veilige verzending van kunstobjecten.

Houthandel & houtbewerking

Houthandel en bewerking van hout, daar liggen de wortels van Seerden. Maar sinds 1933 is er veel veranderd. Inmiddels leveren en bewerken we al het hout voor de verpakkingsoplossingen van de HQ Group. Daarbij werken onze vakspecialisten met de modernste machines (o.a. CNC-freesmachine). Op aanvraag verzorgen we ook houtbewerking voor derden. En natuurlijk zorgen we voor duurzame verwerking van rest- en afvalhout – in onze eigen biomassacentrale.

Logistieke uitdaging? Wij creëren een flexibele verpakkingsoplossing op maat.

Neem contact op