De complexe logistieke uitdagingen en hoge kwaliteits- en veiligheidseisen in de hightechindustrie vragen om flexibele en betrouwbare verpakkingsoplossingen. Om innovatief en vakkundig maatwerk dat meerwaarde biedt. Specialistische marktkennis, slimme engineering en duurzame kwaliteit zijn daarbij essentieel, of het nu gaat om veilige en efficiënte verzending van high-end producten of componenten. Gerenommeerde bedrijven uit onder meer de automotive-, semiconductor-, healthcare- en luchtvaartsector vertrouwen al jaren op de expertise, ervaring en bewezen aanpak van Seerden.

Automotive-industrie

Industriële verpakkingen voor kostbare en kwetsbare automotive componenten. Die moeten niet alleen goede bescherming bieden, maar ook bijdragen aan efficiënte handling en assemblage. Zoals de complete verpakkingsoplossing voor vrachtwagencabines, die we samen met DAF Trucks hebben ontwikkeld.

Halfgeleiderindustrie

Optimale bescherming tegen mechanische en klimatologische invloeden van buitenaf is bij de opslag, handling en verzending van kostbare chipmachines een absolute must. Naast efficiënt (her)gebruik van materialen vormt dit dan ook een belangrijk uitgangspunt bij de hoogwaardige klantspecifieke verpakkingen die we ontwikkelen voor ASML.

Als lid van de HQ Group kunnen we ook cleanroom-oplossingen leveren.

Medische industrie

Voor verpakkingsoplossingen in de medische industrie gelden uiteraard hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Maar ook efficiënte handling is hier vaak een belangrijke eis. Zo ook bij Philips Healthcare. Samen hebben we een slimme maatwerkoplossing gecreëerd voor het vervoeren en plaatsen van röntgenapparatuur in ziekenhuizen.

Luchtvaartindustrie

Ook in de luchtvaartindustrie staat veiligheid voorop. Of het nu gaat om houten transportkisten voor veilig vervoer van landingsgestellen of andere geavanceerde verpakkingstoepassingen.

Logistieke uitdaging? Wij creëren een complete industriële verpakkingsoplossing op maat.

Neem contact op