Bij de opslag van landbouwproducten spelen twee aspecten een cruciale rol: een eco-vriendelijke verpakking die vrij is van organismen en goede ventilatie en klimaatbeheersing. Dat vraagt om slim gebruik van ISPM-gecertificeerd hout en specialistische kennis van koel- en bewaarsystemen. In onze eco-opslagsystemen op maat komen die twee kwaliteiten samen. Met deze flexibele en betrouwbare verpakkingsoplossingen profiteer je van kostenefficiënte en duurzame opslag van aardappelen, uien, wortelen en andere agrarische producten.

Eco-opslagsysteem van gecertificeerd hout

Voor onze eco-opslagsystemen gebruiken we ISPM 15-gecertificeerd vurenhout uit verantwoorde bossen in Noord-Europa. Door de hittebehandeling die het hout heeft ondergaan, is het gegarandeerd vrij van organismen, zoals schimmels. Dat is goed voor de voedingsmiddelen die in de landbouwhouten kisten worden opgeslagen, maar ook voor het milieu. Reiniging met chemicaliën is namelijk niet nodig. Nog een voordeel: Noord-Europees vurenhout gaat langer mee.

Industriële verpakkingen voor landbouwmachines

Behalve eco-opslagsystemen voor telers creëren we ook industriële verpakkingen op maat voor toeleveranciers van de agrarische sector, zoal producenten van landbouwmachines.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op