Bij de opslag van agrarische producten zijn twee dingen essentieel: eco-verpakkingsmateriaal dat vrij is van organismen en goede ventilatie en klimaatbeheersing. Met onze slim ontworpen eco-opslagsystemen voor de agrarische sector bieden we hiervoor een betrouwbare en flexibele oplossing. Elke landbouwkist wordt op maat gemaakt van gecertificeerd hout (ISPM 15) en is dus gegarandeerd organismevrij. Ook maken we op een inventieve manier gebruik van klimaatbeheersingstechnieken voor optimale houdbaarheid. Met onze eco-verpakkingen ben je dus verzekerd van flexibele en duurzame opslagmogelijkheden. En, natuurlijk, degelijke kwaliteit.

ISPM 15-gecertificeerd hout

Voor onze agrarische eco-opslagsystemen gebruiken we uitsluitend ISPM 15-gecertificeerd vurenhout uit duurzaam beheerde bossen in Noord-Europa. Dankzij de hittebehandeling die het hout heeft ondergaan, is het gegarandeerd vrij van organismen, zoals schimmels. Dat is niet alleen goed voor de voedingsmiddelen die in de houten kisten worden opgeslagen, maar ook voor het milieu. Reiniging met chemicaliën is bij deze eco-verpakkingen namelijk niet nodig. En Noord-Europees vurenhout gaat ook nog eens langer mee.

Agrarische opslag: optimale ventilatie en klimaatbeheersing

Hoe zorg je ervoor dat agrarische producten houdbaar blijven? Op basis van onze ervaring met bewaar- en koelsystemen in de industrie hebben we ervoor gezorgd dat onze eco-vriendelijke verpakkingen voor agrarische opslag geschikt zijn voor zuig- en drukwanden. Die zorgen voor een gedoseerde luchtcirculatie. Door dit ventilatie- en klimaatbeheersingssysteem blijven producten zoals aardappelen, uien en wortelen langer goed, en kan de houdbaarheid worden afgestemd op de daadwerkelijke distributie naar de consument.

Seerden eco-verpakkingen: slim maatwerk

Het Seerden eco-opslagsysteem wordt volledig op maat gemaakt van gecertificeerd hout (ISPM 15) en bevat veel slimme details. De belangrijkste kenmerken van ons duurzame opslagsysteem:

  • Zwart schrijfvlak en naamsvermelding
  • Kopschot voorzien van schoor
  • Afgeronde kanten
  • Beugel of multiplex-verbinding met bodem
  • Stevige ingefreesde verbindingen, gelijmd (met speciale lijm) en gespijkerd
  • Noord-Europees vurenhout met ISPM 15-keurmerk voor hittebehandeling

Agrarische producten bewaren? Wij creëren een eco-verpakking op maat.

Neem contact op