Branchespecifieke ervaring, vakmanschap en innovatie. Daarmee maken we het verschil voor klanten in diverse industriële sectoren en de landbouwsector. We kennen de complexe uitdagingen en specifieke eisen in jouw markt en spelen daar proactief en flexibel op in. Met slimme en betrouwbare verpakkingsoplossingen die perfect aansluiten bij jouw product en logistiek proces. Daarbij maken we gebruik van de beste duurzame materialen en innovatieve engineering- en productietechnieken. Ontdek de mogelijkheden voor jouw markt en profiteer van onze jarenlange ervaring en expertise.

Hoogwaardig maatwerk voor de hightechindustrie

We zijn al jaren een betrouwbare partner voor gerenommeerde bedrijven in onder meer de automotive-, semiconductor-, healthcare- en luchtvaartindustrie. We kennen de markt en creëren samen complete verpakkingsoplossingen op maat, volledig afgestemd op de logistieke keten van de klant – en de hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen in de sector. High-end maatwerk voor veilige en efficiënte verzending van kostbare apparaten, producten en componenten.

Agrarische sector: eco-opslagsystemen op maat

Ook producenten in de landbouwsector vertrouwen op de meerwaarde die we bieden. Bij onze eco-opslagsystemen voor agrarische producten koppelen we onze kennis van eco-verpakkingen aan expertise op het gebied van ventilatie en klimaatbeheersing. Belangrijk voordeel: al onze landbouwkisten worden op maat gemaakt van hittebehandeld Noord-Europees hout en zijn dus gegarandeerd organismevrij (ISPM 15).

Verpakkingsvraag? Wij creëren een flexibele oplossing op maat.

Neem contact op