Houten transportkisten, kratten en pallets. Als verpakkingsspecialist leveren we niet alleen high-end verpakkingen voor industriële producten, maar ook een scala aan houten kisten voor veilige opslag en transport. Alle transportkisten van hout worden op maat gemaakt en zijn ISPM 15-gecertificeerd. Daarmee profiteer je van een duurzame en kostenefficiënte verpakkingsoplossing, afgestemd op jouw producten. Speciaal voor musea en beeldend kunstenaars ontwikkelen we ook kunstkisten op maat – voor veilige verzending van kunstobjecten.

Bekijk ook onze eco-opslagsystemen voor de agrarisch sector.

Houten kisten op maat

We ontwikkelen opslag- en transportkisten op maat voor klanten in diverse sectoren. Duurzame verzendoplossingen van gecertificeerd hout, die goede bescherming bieden. Geavanceerd maatwerk nodig? Kijk dan bij onze industriële verpakkingen..

Kratten op maat

Stevige houten kratten op maat voor veilig transport, geschikt voor diverse industriële producten.

Wrap-around boxen op maat

De naam zegt het al: bij een wrap-around box worden hout en karton op een slimme manier gecombineerd. Zo ontstaat een stevige en duurzame verpakking voor veilige opslag en verzending van uiteenlopende producten. Geavanceerd maatwerk nodig? Kijk dan bij onze industriële verpakkingen..

Pallets

Pallets nodig in afwijkende maten voor kostenefficiënt transport? We denken graag met je mee, en ontwikkelen een duurzame houten pallet op maat. Natuurlijk leveren we ook standaard pallets, zoals europallets (800 x1200 mm) en blokpallets (1000 x 1200 mm).

Kostenefficiënte verzendoplossing? Wij creëren houten kisten en pallets op maat.

Neem contact op