Ontwerp, engineering en prototyping vormen de basis voor onze verpakkingsoplossingen. We analyseren de behoeften van de klant en creëren een complete verpakkingsoplossing op maat. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste 3D-modellingssoftware, die ook door veel van onze klanten wordt gebruikt. Zo kunnen we snel ontwikkelen en sluiten we volledig aan bij de specificaties van de klant, die steeds vaker inzet op circulariteit.

Geavanceerde 3D-modellingssoftware

De moderne 3D-modellingssoftware die we gebruiken, sluit aan op de systemen van veel van onze klanten. Daardoor besparen we tijd en kunnen we snel en efficiënt ontwikkelen. Uiteraard met oog voor circulariteit. En we waarborgen zo ook dat de verpakkingsoplossing perfect past bij de specificaties van de klant.

Prototyping en testing

Tijdens de engineeringfase maken we een zorgvuldige keuze uit schokdempende materialen. Indien nodig voegen we een hefmechanisme of andere tool toe voor efficiënte handling en transport. Uiteindelijk creëren we een prototype, dat kan worden getest. Via val- en botstesten en eventueel een logistieke simulatie.

Geen 3D-bestanden?

Geen probleem. Onze vakspecialisten werken ook op locatie. We bespreken samen je wensen en eisen en meten vervolgens ter plaatse in. Samen creëren we een slimme en verantwoorde verpakkingsoplossing, die aansluit bij jouw behoeften.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op