We ontwikkelen als Seerden industriële verpakkingen met oog voor mens en natuur. Daarbij maken we gebruik van innovatieve technologie voor efficiënte productie, recycling en duurzame energie. Dat begint al bij het ontwerp, waarbij circulariteit een belangrijk uitgangspunt vormt. Het hout voor onze verpakkingen komt uit duurzaam beheerde bossen (FSC/PEFC) en is organismevrij (ISPM 15). En rest- en afvalstromen verwerken we in onze eigen biomassacentrale – voor verwarming van onze gebouwen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid betekent bij ons meer dan de toepassing van ISPM-gecertificeerd hout uit verantwoorde bossen. We gebruiken innovatieve technieken en slimme oplossingen voor efficiënte processen, recycling en duurzaam energieverbruik. Zo verwerken we onder meer reststromen in onze eigen biomassacentrale. Daarmee zijn we volledig zelfvoorzienend.

Machinepark

We hebben alle moderne machines in huis voor vakkundige CNC-houtbewerking en werken met de nieuwste technieken en materialen. Met onze geavanceerde CNC-bovenfrees kunnen we 5-assig frezen. Daarmee besparen we tijd en kunnen we alle verpakkingsonderdelen exact volgens specificatie produceren, ongeacht de maatvoering of vorm.

Engineering & prototyping

Als partner zijn we sterk in engineering en prototyping. We analyseren de behoeften van de klant en ontwerpen een complete verpakkingsoplossing op maat. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste 3D-modellingssoftware, die ook door veel klanten wordt gebruikt. Zo kunnen we snel ontwikkelen, en sluiten we perfect aan bij de specificaties van de klant. Circulariteit speel hierbij een steeds belangrijkere rol.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op