Uw verpakkingsoplossing op maat


Seerden Houtgroup B.V. ontwerpt voor bedrijven de verpakkingsoplossing op maat. Een innovatieve combinatie van hout en mechanische techniek. Met een eigen engineeringafdeling en een testfaciliteit bij partner TOPA Verpakking worden grote series gemaakt van, door de klant gespecificeerde, afwijkende maten. De Seerden Houtgroup B.V. bestaat uit een viertal afdelingen, te weten Industriële Verpakkingen, Pallets en Kisten, Eco-opslagsystemen en Houthandel en Houtbewerking.

U krijgt precies wat nodig is om een product optimaal te verpakken en te vervoeren. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een gepatenteerd sluitsysteem, installatiemechanieken en logistieke constructies. Voor de bewerking van het hout wordt een moderne computergestuurde CNC freesmachine gebruikt. Iedere afdeling heeft zijn eigen specialiteit.
  Bij de afdeling Industriële Verpakkingen speelt engineering een belangrijke rol, omdat de verpakkingen veelal bedoeld zijn voor hightech producten. De afdeling Pallets en Kisten maakt op innovatieve wijze gebruik van het gepatenteerde sluitsysteem.
De aanwezige kennis over ventilatie- en klimaatbeheersing en agrarische opslagkisten maakt de afdeling van Eco-opslagsystemen bijzonder. De oorsprong van de Seerden Houtgroup B.V. is geworteld in de afdeling Houthandel en Houtbewerking.

Maak kennis met de werkwijze van Seerden Houtgroup B.V. en professionaliseer uw distributie en logistiek met een verpakkingsoplossing op maat.
Laatste Nieuws

Op dit moment zijn er geen nieuws berichten.
Nieuwsbrief Aanmelden

Uw naam *
Dit veld is verplicht.
Uw E-mailadres *
Dit veld is verplicht.

Geen geldig e-mailadres
  Ik wil per e-mail op de hoogte worden gehouden
       over Seerden Houtgroup B.V.. *
       Dit veld is verplicht.
  * Vereiste velden